Wat is het Groene Lyceum?

Wil jij graag doorstromen naar het hbo, maar gelijk na de basisschool al lekker praktisch bezig zijn?

Dan is Het Groene Lyceum wat voor jou! Dit is een ondernemende, onderzoekende en doorlopende leerlijn (vmbo-mbo), gericht op doorstroom naar het hbo. Buiten de theorielessen krijg je praktijklessen, soms in de school, maar vaak ook erbuiten. Je maakt direct kennis met bedrijven en maakt gebruik van de meest moderne onderwijstechnieken.

Het Groene Lyceum is voor leerlingen met ambitie!

Een opleiding aan het Groene Lyceum is een snellere route naar een mbo-diploma. Met een diploma van het Groene Lyceum kun je doorstromen naar alle richtingen in het hbo. Het groene lyceum vind je bij een aantal AOC's. Kijk hier of er een Groen Lyceum bij jou in de buurt is.